Calendari

Equipacions

Per demanar-te l’equipació del Club, tant la samarreta i el pantaló com el xandall, tens que passar per Atmosfera Sport, per a provar-te-la i encomanar-la.

Loteria

Si tens que arreplegar loteria,  ho podràs fer els dies d’entrenament, a la pista. Dimarts i divendres, de 19 a 20:30, tant Àngela Martín com Mª José Del Pozo estaran per a que pugues endur-te-la. En el cas de que no pogueres passar-te, pots fer que algun altre membre del Club te l’arreplegue.
MOLT IMPORTANT: Tot aquell que no haja arreplegat la loteria abans de l’1 de Novembre, se li cobrarà la farda sencera. Es la teua responsabilitat arreplegar-la. Quan més prompte la tingues, més prompte la vendràs.

Agraiment en nom del Club

En nom del Club, volem donar-vos les gràcies a tots aquells/elles que, d’una forma o altra, heu col·laborat per a que aquesta XXVI edició haja estat tot un èxit. Es evident, que el gran actiu del C. A. Els Coixos sou vosaltres, i que sense la vostra ajuda no es podria fer res. Es molt emocionant veure la gran quantitat de gent i de treball que despleguem per a que tot vaja tant bé. Es mèrit de tots!                          
Al mateix temps, comentar-te que estem oberts a qualsevol proposta que tingues per a millorar, tant la carrera, com el Club, per tant, no deixes de fer-nos-la arribar.
Enhorabona! Podem estar ben contents del que, un any més, hem fet.
Moltes gràcies.

Viatge Final de Curs

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es VILA-REAL, ONDA  I BORRIANA.
 Quant? El diumenge, 24 de Juny.
 
 On quedem? L’autobús estarà a la redona del Saló Giner,a les 8 h. Cal estar una miqueta abans, ja que es l’hora d’eixida.
 
 Que veurem? Al llarg del dia farem distintes activitats. Després d’esmorzar, a les 10 farem una visita guiada a l’Estadi de la Ceràmica (camp de futbol del Vila-real). Cap a migdia visitarem el castell d’Onda, declarat bé d’interès cultural, on podrem gaudir d’un dels castells més espectaculars de la nostra Comunitat. Després de dinar, per la vesprada, ens acostarem a la platja de l’Arenal a Borriana, on podrem nadar o fer un passeig pel Clot de la Mare de Déu, al costat de la platja.
 
 Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
 
 Com apuntar-se? La inscripció es pot fer:
  per mig d’Angela (656 853 954)
  o bé ,a la pista, els dies d’entrenament contactant en María  José Del Pozo, Julián o Jaume.
  També es podrà fer per mig d’una transferència al Club posant com a concepte excursió i el nom. Cal enviar un e-mail al correu del Club, per a informar.
 
  ES05 2038 6314 47 3000106818
 
 Preu:  10 € per als majors i 5 € per als menuts.

 Menjar: Al preu de la inscripció està inclòs el dinar. En el moment de la inscripció, cal triar un plat. Ací tens la informació. Hi ha menú per a xiquets.

     L’esmorzar va pel compte de cadascú. Es pot portar entrepà o demanar-lo al bar.
Els dos plats a triar son:
 “Solomillo de cerdo a la pimienta con patates panadera” o
 “Bacalao al horno con patates panadera”
 
 Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 19/6/18
 
IMPORTANT: Les places de l’autobús aniran cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.

Activitats Triatló

Els nostres companys del Triatló ens volen fer partícips de totes les activitats que solen programar i que, a continuació, te detallem:
 Eixida en bici: El dissabte a les 8 al bar el Pato (Avda. Vicent Andrés Estellés,1). Es per a tots els nivells. Hi ha grup de btt i carretera.
 Entrenaments de Natació: Son dimarts i dijous, de 20.00 a 21:15 h, a la piscina de la Devesa. En el preu de la fitxa del Club no està inclós el preu de la piscina, que cal pagar apart.
Tens estes opcions:
o Abonament de tot l’any: son 135 € (pots fraccionar-ho en 70 € ara i 65 € , en febrer)
o Abonament de 20 sessions: 51 €
o Abonament de 10 sessions: 35 €
Per a més informació sobre aquests temes, pots contactar amb Paco Cortés els dies d’entrenament del Club(dilluns i dimecres, de 19 a 21 h) o als entrenaments de natació (dimarts o dijous). També pots fer-ho per tfn al 675822818 (millor per WhatsApp).

Llicències Federatives

Tots aquells/elles que estiguen interressats en traure algunes d’estes llicències o en renovar la seua fitxa, poden fer-ho per mig de les gestions del Club. Tindries que fer el següent:

 • ATLETISME
  Tens que posar-te en contacte amb Ricardo Pérez (l’entrenador) els dies d’entrenament , que te recordem son dimarts i divendres, de 19 a 21 h., acudint a la pista. Amb aquesta fitxa pots participar a les proves de cros, pista ,...organitzades per la Federació d’Atletisme.
 • MUNTANYA
  Per a tots aquells que estiguen interessats/ades en tindre llicència federativa de muntanya per al 2017, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a
  comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 • TRIATLÓ
  Enguany, també des del Club es podrà fer la gestió per a aconseguir la fitxa de Triatló o bé per a renovar-la aquells/elles que ja la tinguen. Lògicament, seria per al 2018. Per a més informació, contactar amb Javi Terol ( 678830534).

Calèndari d\'Activitats Juny

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
•       Quant? El diumenge, 4 de juny.
•       On quedem? A les 10 h. a l’Ermita de Sant Bernat.
•       Qué farem per a esmorzar? Abans que res, tots junts, pegarem una volta d’uns 5 kms. pel terme, on cadascú pot triar com la vol fer ( corrent, caminant, amb bici,...).Es recomana que els més xicotets porten la bici. Després farem un bon esmorzar ací, on no faltarà el cuixot, beguda, orxata i aigua llimó.
•       Foto “oficial”: Aprofitant que estem ací, ens farem una foto amb la nova equipació. Recorda portar-la.
•       Qué farem per a dinar?
Després anirem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga de la Loteria Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•       Dia màxim per a la inscripció : dijous, 1/6/17.
 
II CAMPUS D’ESTIU MULTIESPORTIU
Enguany, degut a l’èxit de la 1ª edició, el Club ha volgut tornar a oferir  el Campus d’Estiu Multiesportiu, que anirà del dijous, 22 de juny fins al 14 de juliol, per a xiquets entre 6 i 14 anys. Si tens fills/es i estàs interessat/ada, es convenient que fases la preinscripció el més prompte possible, per a fer les previsions. Tens tota la informació, així com l’enllaç per a la preinscripció, a la nostra web(www.coixoscarlet.es).
   Anima’t a apuntar-los i passa la veu per a que ho conega més gent. Per suposat, es pot apuntar gent que no siga del Club.
 
EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
T’avancem que serà el diumenge, 25 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.

EQUIPATGES
Te recordem que si encara no tens l’equipatge o vols alguna nova peça, pots passar per Atmosfera Esport, per a demanar-ho.

ENTRENAMENT XIQUETS
Degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Per tant, a partir del dimarts, 16 de maig, serà a les 18:30 h.

NOVETAT IMPORTANT XXV VOLTA A PEU
Atenent a les moltes peticions dels corredors, tant de fora com, sobre tot, de dins del Club, i per donar-li un caràcter especial al 25 aniversari, la Junta ha decidit que aquesta edició es celebrarà el dissabte, 23 de setembre, per la vesprada. Per suposat es mantindran les curses per als xiquets, abans de l’absoluta. Este canvi ens suposa un gran repte però, estem convençuts que amb la teua ajuda, tot eixirà endavant, i de la millor forma

COL.LABORADORS VOLTA A PEU
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col·laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer partícip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.

VII Pujada a les 3 Gràcies: Marx Dos Aigües - Carlet

EDICIÓ ESPECIAL: RUTA DELS BARRANCS I LES FONTS
Mantenint els llocs d’eixida (Dos Aigës) i arribada (Carlet ), l’edició d’enguany vol ser especial, serà l’any dels barrancs i de les fonts. Anem a gaudir del barranc de Las Letras, del barranc del Charco Claro, el de la Romana, el de Xolls, el del Quencall... barrancs molt atractius per als senderistes i els amants de la naturalesa, malgrat els incendis recents. Al llarg del nou recorregut passarem per fonts com la Fontalba, la font del Buitre, el Charco Claro,  la font de la Majaespesa, el Charco Negro, la font de Xolls o la Fonseca.
Enguany no pujarem al Pico de l'Ave ni a la Colaita però sí a Matamon, per un altre lloc, prop de la Casa del Metge. No abandonem el recorregut d'estos primers sis anys que ja l'hem fet nostre. Canviem per a conèixer nous paratges i així poder valorar més el que tenim...TAN A PROP I TAN LLUNY.
 
Si estàs interessat/ada es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 4 de març de 2017.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 26 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada previ pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
   ES 05 2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom complet de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem! Anima’t!

Calèndari d'Activitats Juny

Amb la fí de mantindre’t informat de les pròximes activitats que anem a realitzar, volem passar-te una relació d’aquelles que entenguem més significatives.
 
1.      JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 5 de juny.
•        On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian, a Lotería Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
  Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 1/6/16.
 
2.      EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.T’avancem que serà el diumenge, 19 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 
 
3.      COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 
Si vols més informació,sobre qualsevol tema, tant sols tens que contactar amb algún membre de la Junta, o passar-te per la pista , els  dies d’entrenament.

vore tot el calendari....
Activitats

Repte 24 h

Cap de setmana molt intens. A les 12 en punt del dissabte, 15, va començar el REPTE 24H, un nou esdeveniment que ha estat impulsat per alguns membres (destacar el paper de Jaime Hervàs) i que el Club assumeix des de ja, com a propi. Finalitzà a l’endemà, diumenge, a la mateixa hora. El xiquet, Bernat Vercher, una de les promeses del Club, ha sigut l'encarregat d'iniciar el repte que consistia en que durant 24 hores, a la pista d’entrenament, hi haguera gent corrent o caminant sense ninguna interrupció, contant les voltes i els kms que cadascú feia. La dificultat estava en la coincidència amb altres proves, ja que molta gent del Club s’ha desplaçat fins a Sant Joanet, el dissabte per la vesprada. Així i tot, ha estat un gran èxit, en quant a nombre de participants i en quant a ambient, creant-se un compromís entre la gent per tal d’aconseguir l’objectiu final.
Al final, entre tots/es, es donaren 1.381 voltes al circuit, el que suposava que es corregueren 953 kms. Queda clar quin pot ser l’objectiu per a l’any que ve: superar els 1.000 kms.
Des del Club volem donar les gràcies a tota la gent que hi participà i que han fet realitat aquesta bonica “bogeria”.
Fotos


Volta a peu a Sant Joanet 2019

Si no teníem prou amb el repte de les 24 h., aquest cap de setmana també hi havia cursa del Circuit. Aquesta vegada tocava a Sant Joanet, on els nostres han tornat a tindre una actuació destacada. Victòries per a M. José Del Pozo i Àlex Vanaclocha, segons llocs per a Xavi Gonzàlez i Blanca Mansilla; i tercer lloc per a Benja Mansilla, cadascú en la seua categoria. Per equips, tercers en xics i quartes en xiques ( una llàstima, caldrà “apretar” fins al final del Circuit ). Enhorabona a tots i totes! Sense dubtes, tenim un magnífic futur assegurat!
Fotos


Tenerife Bluetrail 2019

El cap de setmana del 7 i 8 de juny s'ha disputat a Tenerife un ultra trail de 102 kms que, partint des de la platja Fañabé arriba fins a una altura màxima de 3.555 mts, en l'ascens al Teide, finalitzant després d'haver creuat tota l'illa. L'eixida de la prova era a les 23:30 h del divendres i el temps màxim per a cobrir el recorregut era de 24 hores.En aquesta cursa tan exigent i prestigiosa ha participat el nostre company Joan Grau, que ha completat aquesta autèntica barbaritat en 20 hores i 59 minuts. De la duresa de la prova, on passes del fred de la nit al fort calor del dia i la pluja i el fang en el tram final, deixa constància que d'uns 500 participant hi hagueren 146 abandons. Joan, és increïble el que has aconseguit i de segur que és una bonica recompensa a tantes hores d'entrenament. Des del Club volem donar-te l'enhorabona i desitjar-te  que durant molts anys pugues seguir practicant aquesta modalitat que tant t'agrada. Ara, un descans ben merescut!!


Volta a peu a Alberic 2019

A Alberic, la capital de la Mona, s'ha disputat una nova prova del Circuit. Amb un temps agradable per a córrer, les dues pujades a la muntanyeta s'han fet més lleugeres. Hem quedat tercers en xiques i quarts en xics (comencem a estar amenaçats pels Cresporunners). A nivell individual, en les seues respectives categories, victòria per a M. Angeles Fabra ( una altra), segons llocs per a M. José Del Pozo ( en la seua tornada després de la lesió) i Àlex Morante; i finalment, tercer lloc per a Mila Pons. Enhorabona a tota la nostra gent que hi participà!
Fotos


Volta a peu a Algemesí 2019

A Algemesí, una de les proves més reconegudes del Circuit, hem tornat a recollir molt bons resultats. Als èxits individuals d'Alex Morante, de M. José Del Pozo i Angeles Fabra, guanyadors de les seues respectives categories, cal afegir els tercers llocs per equips, tant en xiques com en xics. A més a més, un altre motiu d'alegria ha estat el reconeixement com a equip més nombrós. Per tant, enhorabona a tots i totes els que hi han participat!
Fotos


vore totes les activitats....