Excursió fi de curs (Bocairent)

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es BOCAIRENT, un dels pobles mes bonics i mes ben conservats de la nostra geografia, que forma un conjunt monumental sorprenent.
 
•        Quant? El diumenge, 23 de Juny.

•        On anirem? Pel matí, visitarem la població amb el seu barri medieval, les covetes dels moros, la Plaça de bous excavada en la roca, la cava de neu de Sant Blai i el Monestir rupestre. Per la vesprada, després d’haver dinat, podrem nadar en el Pou Clar, unes piscines naturals que ens permetran alleugerir la calor de la vesprada. Sobre les 6, mes o menys, està prevista la tornada.
 
 
•        Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
 
•        On quedem? Esperarem l’autobús a la redona del Saló Giner, a les 8,15 h.
 
•        Com apuntar-se? La inscripció es podrà fer a Infantils Marian, al preu de 8 € per als majors i 5 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
•        Menjar: Per a esmorzar, cal portar entrepans o pots demanar-lo allí. Podrem dinar de calent per uns 5-7 €. Hi haurà menú molt econòmic per als xiquets. Cal confirmar-ho en el moment d’apuntar-se, per tal de reservar taula.
 
•        Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 18/6/11
 
Més avant vos passarem més informació per a que no se’ns oblide res.
IMPORTANT: Les places de l’autobús aniran cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.


Açí trobaràs les fotos de la Jornada social

 

Jornada Social

La data per a la JORNADA SOCIAL serà el diumenge, 26 de maig, i L’EXCURSIÓ DE FINAL DE CURS el diumenge, 23 de juny. Per tant, senyalat aquests dies en “fosfo” en la teua agenda, per a no fallar. T’esperem!.
 
Al mateix temps, aprofitem per a recordar-te que a la web nostra tens fotos d’algunes de les noticies que hem generat últimament i, sobre tot, de la Carrera de la Dona. També fer-te memòria de que el dissabte, 4 de maig, es la Volta a peu de L’Alcúdia.
 
A partir d’ara, l’agenda va a estar plena d’actes i de carreres, tin-ho en compte. Anima’t!
 

Carrera de la dona

El diumenge, 21 d’abril, a les 10 del matí es celebrarà a València, la 9ª edició d’aquesta cursa, que té com a finalitat potenciar l’esport entre les dones. La distància es de 7 kms., totalment plans, que es poden fer correguent o caminant.
•        Inscripcions: Contactar amb Angela Martin (656853954), abans del 10/04/13.
•        Preu inscripcions: Per ser sòcia del Club pagaràs 3 euros, dels 8 que val. Poden apuntar-se totes aquelles xiques majors de 12 anys (poden anar mes xicotetes , però sense dorsal).
•        Com sempre quedarem un poc abans de les 8 h. a l’estació.
 
El Club fa un esforç per a ajudar a la inscripció, per tant apunta’t si realment tens idea d’anar (evidentment, a última hora pot passar qualsevol cosa) , per no fer despeses innecessàries.
 
Es important avisar amb antelació, ja que les plaçes son  limitades, I ningú es pot inscriure el dia de la prova. Anima’t! T’ho passaràs molt bé! La diverssió està assegurada i es una bona forma de fer esport. Comença ja l’entrenament!.
 
SI NECESITES MES INFORMACIÓ SOBRE ESTOS O ALTRES TEMES, CONTACTA AMB ALGUN MEMBRE DE LA JUNTA.
 
SIGAU BONES I A DISFRUTAR!
 

Marxa dos aigües - Carlet "III Pujada a les tres Gràcies"

Estimat soci/a:
De nou enguany hem programat la marxa de muntanya que inclou els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: l’Ave, la Colaita i Matamon. Per a esta edició, hem decidit fer un canvi important, programant-la a l’inrevés, eixint des de Dos Aigües, el qual esperem que siga del vostre gust i puguem gaudir d’ella durant molts anys més.

 Si estàs interessat, es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 · Dia: dissabte, 2 de març.
 · Lloc i hora d’eixida: Concentració un poc abans de les 6 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del Vidre) des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat). Eixirem a les 6, en punt.
 · Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
 · Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals i diplomes per a tots els participants.
 · Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantalons llargs, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.


INSCRIPCIÓ: La inscripció quedarà formalitzada previ pagament de 15 €

al nº de compte de Bankia-Carlet 2038 6314 47 3000106818
Cal posar el nom de la persona que anirà a l’excursió . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les 50 persones, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet.

DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminada, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, encara que estiga tota cremada,i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.


T’esperem. Anima’t.

 

Sopar de Germanor

El divendres, 25 de gener, farem el tradicional sopar de germanor del club, on hi hauran regals, jocs per a xiquets, distincions i sorpreses.
On el farem? Al saló “Siglo XXI”, quedarem sobre les 21,30 h.

On cal apuntar-se? Enguany hem disposat dos punts, per a facilitar el tema :

  • A Jaume Vanaclocha, a la pista, els dies d’entrenament.
  • A la botiga d’Infantils Marian (al carrer de la Casa de la Cultura).

Pots triar on et vinga millor.
·       Fins a quant?

 Abans del divendres, 18.
       Quant cal pagar? 

20 € menú de majors (si sou 2, 35 €) i 7 € menú de xiquets ( si son 2, 12 €).
Es podrà triar entre menú de carn o peix (cal dir-ho a l’apuntar-se).

Si tens pensat assistir, per favor, apuntat el mes prompte possible, per a fer la previsió.


Feliç Any Nou!

 

Calendari Sant Silvestres

21/12/12

Riba-roja del Túria: A les 20:00. Son 4.500 mts.

22/12/12

Sueca: A les 19:00. Son 3.500 mts.

28/12/12

Paterna: A les 20:30. Son 3.600 mts.

Gandia: A les 21:00. Son 4.000 mts. Cal dur 1 kg. d’aliment i 1 € solidari.

Tavernes: A les 20:00. Son 3.000 mts.
 

29/12/12

Guadassuar: A les 18 h, per a xiquets i a les 19:30, l’absoluta (5.000 mts). 1 € solidari.
 

30/12/12

Algemesí: A les 19:00, son 4.000 mts.

Valencia: A les 20:00, son 4.500 mts. El Club traurà dorsals i ens quedarem a sopar.
 

31/12/12

Alginet: A les 18:00, son 3.500 mts.

Albalat: A les 18:00, son 5.500 mts.

 

Excursió al Benicadell

El proper diumenge, 25 de novembre, hem preparat una excursió al Benicadell, pic mes alt (1.104 mts.) de la serra del mateix nom. Situat entre les comarques de la Vall d’Albaida i el Comtat, la serralada està declarada “Paisatge Protegit” i compta amb els suficients atractius com per a coneixer-la: el seu camí de ferradura (un dels millors traçats), el pou de neu (molt ben conservat) i les magnífiques vistes de totes les comarques del voltant.
 
En principi, l’excursió d’unes 4 hores entre pujada i baixada, no representa una gran dificultat,sent apta, fins i tot ,per a xiquets d’uns 6-7 anys.
 
•       ON QUEDEM?: A la plaça del Salón Giner (Bar 2 de Mayo).
•       A QUINA HORA?: A les 8:15 (cal ser puntual)
•        CAL DUR: Botes de muntanya, roba d’abric i impermeable (esperem que no ploga).
•       MENJAR:
§  Esmorzar, beguda ,picadeta, dolços i café.
§  Dinar: Qui vullga quedar-se, l’excursió està previst que s’acabe sobre les 2 i mitja.
 
 
Anima’t, val la pena!


CARRERA BENEFICA EN L'ALCUDIA

Recordar-te la carrera benèfica de xiquets del proper diumenge, 2 de desembre, a L'Alcudia a les 10:30

 

Acte Clausura II Circuit Ribera de Xuquer

El proper divendres tindra lloc al casal multiusos de Sueca a les 20:00 l'acte del final del II circuit ribera de Xuquer.

Per part del nostre club tenim tres guanyadors:

  • Javier Mendoza tercer absolut i primer senior
  • Conchin Barbera segona veterana B
  • Club Coixos Carlet primer per clubs.

Coixos que han completat el circuit:

CONCHIN BARBERA ESTARLICH
ANA HERNANDORENA ALCOVER
FCO. JAVIER MENDOZA MORENO
MARIO RODRIGUEZ HERNANDEZ
ALBERTO VIDAL PéREZ
JAUME HERVAS PRIMO
JOSE VICENTE BOSCH SAEZ
JOSE ROMERO LOPEZ
JUAN LUIS RECUERO ALMARAZ
JAVIER GORBA OLIVER
MANOLO CARPENA ESCUDERO
MIGUEL GABALDON VIDAL
JOAN GRAU SANTOS
ENRIQUE VANACLOCHA BONET
BERNARDO VERCHER NAVARRO
BERNARDO GARCIA ALCOVER
EDUARDO ORTS SANZ
ERNESTO COLOMER BARBERA
ERNESTO COLOMER TORRES
KIKE SANZ BISBAL
RAMON TRULLENQUE SORIA

Mes informacio en http://www.correntpelxuquer.org/

 

Fitxa Federativa

Tots aquells membres del Club que creguen interessant fer-se la fitxa autonòmica (es aconsellable per a aquells que participen en maratons, mitges, carreres oficials,...), poden posar-se en contacte amb Ramón Trullenque o Ricardo (l’entrenador), a la pista a les hores i dies d’entrenament. El fet de tindre-la comporta avantatges, a nivell de segur esportiu, així com descomptes en algunes carreres.
 

Loteria de Nadal

A partir de la setmana de la carrera, tindrem a la vostra disposició la loteria de Nadal del Club. La durem al local de la plaça, per a que la pugues arreplegar,sinó a la pista els dies d’entrenament (a partir de les 20 h.) En esta època, esta font d’ingressos es fonamental per a poder fer les activitats de l’any. Quant més prompte comencem a vendre-la, més fàcil resultarà!. Per a qualsevol qüestió relacionada amb açò, posa´t en contacte amb Jaume Vanaclocha.
 

Entrenaments a la pista

Des del dimarts, 28 d’agost, han començat els entrenaments a la pista del Camp de Futbol. Aquests seran, com sempre, els dimarts i divendres, a partir de les 7 de la vesprada.
 

XX VOLTA A PEU “Ciutat de Carlet”

El diumenge, 23 de setembre , celebrarem un any més la nostra carrera, on tractarem de seguir augmentant el prestigi que ja té. Enguany, amb no poques dificultats, tornarem a comptar amb les novetats que posarem en marxa fa 4 anys: homologació del circuit, control de temps per xip, inscripció per internet,...Esperem poder lluir-les.
Es fonamental la col•laboració de tots, per a poder fer front aquest nou repte; per això t’esperem, a partir del dijous, 20, al local de la Plaça Major, sobre les 10 de la nit.
Necessitem de la vostra ajuda, sobre tot, el dia de la carrera, ja que fa falta molta gent per a poder fer una bona organització. Si no vas a correr-la, vine a “tirar una maneta” (pots portar-te, algun amic/a, familiar o conegut/ada). 
Et recorde també , que a la fi de la carrera ens quedarem a dinar (com tots els anys) i per tant deuràs confirmar, durant eixos dies, la teua assistència.