II Circuit CRM Ribera de Xuquer

Ja tenim en marxa la nova edició del Circuit CRM Ribera de Xúquer, amb el grup CRM com a principal patrocinador, podeu vore en el apartat CALENDARI les curses que entren en esta edició, com podeu comprovar es compon de 15 curses, les del any passat mes 5 incorporacions que son Turís, Algemesí, Sumacàrcer, Antella i Riola.
Comencem en Gavarda el dia 14 d’abril, desprès de anar fent dos curses cada mes menys agost (3) i octubre i novembre (1) acabem el 4 de novembre en la mitja marató d’Alzira.
Pròximament podrem vore el reglament definitiu que serà molt semblant al del any passat amb la diferencia que per a completar aquesta edició serà necessari córrer un mínim de 10 curses en lloc de 7.


Podeu vore el Calendari en la web del Circuit CRM Ribera de Xuquer http://www.correntpelxuquer.org/ .
 

Excursió de fi de curs (Dènia)

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es Dènia, una població on podem gaudir de paratges espectaculars i bona cosa d’aigua, per a poder alleugerar el calor de l’època.
·Quant? El diumenge, 24 de Juny.
.On anirem? Pel matí, farem una excursió a la Cova Tallada, al parc natural del Montgó, a la zona de les Rotes, prop del Cap de Sant Antoni. Es tracta d’una cavitat de grans dimensions (vos enviem alguna foto) feta per l'home per a extraure la pedra tova (arenisca). Esta pedra, tallada en blocs, era transportada per mar i s'utilitzava per a construir monuments com l'església de Xàbia o el castell de Dènia. Allí nadarem una bona estona, dins i fora de la cova. També intentarem anar a veure la torre del Gerro. Per la vesprada, després de dinar, podrem estar a la platja o fer un passeig.
.Cal portar?: Calcer de caminar, sabatilles velles de recanvi(per a poder nadar a la cova), xancles (per al mar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
.On quedem? Esperarem l’autobús a la redona del Saló Giner, a les 8,15 h.
.Com apuntar-se? La inscripció es podrà fer a la consulta de Ramón Boronat o a Infantils Marian, al preu de 6 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
.Menjar: Per a esmorzar, cal portar entrepans o pots demanar-lo allí. Per a dinar es podrà triar entre menjar de calent (uns 15-16 €) o dur-se els entrepans de casa. Hi ha menú per als xiquets per 7-8 €. Cal confirmar-ho en el moment d’apuntar-se, per tal de reservar taula.
.Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 19/6/11

Més avant vos passarem més informació per a que no se’ns oblide res.

IMPORTANT: Les places de l’autobús aniràn cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.

 

Viatge final de curs

Estem preparant el viatge final de curs i t’avancem que serà el diumenge, 24 de juny. En una pròxima comunicació concretarem el lloc i les activitats.
 

Jornada Social

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
Quant? El diumenge, 3 de juny.
On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, en bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots. Després de dinar hi hauràn distintes activitats: campionat de truc, botar a la corda, partidet de futbol i, per supost, “pelar” als que no vinguen .
Com apuntar-se? Es podrà fer a la consulta de Ramón Boronat o a Infantil Marian, al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 30/05/12.
 

Excursió "Castell dels alcalans", 01/05/2012

Hem preparat una nova excursió molt interessant on, per supost, estàs convidat/ada.
Dia: dimarts,1 de maig..  
-Hora: 8.15 del matí, cal ser puntual.
-Lloc: A la pista d´atletisme..
-Per a menjar: Cal agafar esmorzar i, beguda ( molta aigua per si fa calor), café, fruita, dolç...
-Cal portar: esportives de muntanya i

I molt important: frontal o llinterna per entrar a les mines. 
- Dificultat: Mínima, podem vindre xiquets a partir de 6 anys.

Llocs a visitar:

* mines de manganes, entrarem en alguna.
"Mina de manganés situada en el barranc del Castellar, amb set galeries (sis en el marge dret i una en l'esquerra) de xicotetes dimensions obertes sobre filó. Encara és possible reconéixer les restes del llavador, amb unes quantes basses, i les ruïnes de la casa de la mina, així com també alguns xicotets enderrocs, on poden arreplegar-se mostres de pirolusita i calcita."  :.

* castell dels Alcalans: El castell islàmic d'Alcalà o dels Alcalans (de l'àrab al-Qal'ä, "la fortalesa") del terme municipal de Montserrat (Ribera Alta), dóna nom a la subcomarca valenciana de la Vall d'Alcalà o dels Alcalans: Torís, Montserrat, Montroi i Real de Montroi. Ocupa el cim d'in dels tossals meridionals de la serra Falaguera, a la partida dels Castellars, prop de la cova Fumada, que fa de divisòria amb el terme de Llombai.
Fou un emplaçament militar estratègic durant els segles XI a XIII, estigué habitat en els segles XI-XII per un alcaid i una guarnició de soldats. Des d'allí l'alcaid exercia l'administració d'un districte castral, la conca del riu Magre, entre Torís i Carlet, i controlava el pas de mercaderies i bestiar tranhumant entre Aragó i la Ribera del Xúquer.

* estret de Montroi

 

Equipatges del Club

Davant de la necessitat que alguns membres del Club tenen d’equipatges, hem decidit renovar-los. En aquesta ocasió, les peces que es podran encomanar son: samarretes (de tirants i mànega curta)i pantalons, de la marca ADIDAS, amb els colors del Club, tant d’home com de dona . Per desgràcia, no hem pogut aconseguir material de tots els models i talles, però entenguem que amb el que tenim serà suficient,malgrat açò hem decidit tirar endavant per a donar satisfacció a una gran part dels membres.
Com es podran demanar?:
-        Per a provar-te  les peces estarem, a les casetes del Camp de Futbol, la setmana pròxima i la següent (del 10 al 20 d’abril) . De dimarts a divendres, des de les 19 fins a les 21h.
-        Caldrà entregar 5 €, per cada peça encomanada, com a senyal.
-        Després, una vegada tingam la comanda ja vos avisarem, per a retirar les peces. Per a fer-ho, caldrà fer l’ingrés i presentar el justificant . Els preus estaran a la vostra disposició en el moment de demanar-les.

Aprofitem per a comentar-te que , degut als canvis en el banc, hem tingut que variar el nº de compte del Club, i ja no son vàlids els que teníem anteriorment. Per ara, tots els ingressos es faran al:
2038.6314.47.3000106818
Sent molt important especificar:
-        Nom de la persona que fa l’ingrés.
-        Concepte: fitxa federativa, equipatges, quota,loteria,...

MOLT IMPORTANT: Per a poder fer la comanda el més prompte possible seria convenient passar quant abans, ja que una vegada la tingam tardarà encara de mes i mig a 2 mesos.
 
NOTA: Si estàs interessat/ada, posarem fotos a la web de la Carrera de la Dona, de la marxa Useres-Xodos i del campionat infantil.

 

Xerrada-col.loqui medicina esportiva

Et presentem una nova activitat molt interessant per a mantintre'ns en plena forma física.

Adjunt tens un pdf del cartell anunciador de la xerrada-col.loqui que hem organitzat i que portarà endavant un dels millors metges de la Comunitat en la especialitat de Medicina Esportiva. Esteu tot convidats per al proper dia 22 de març a la Casa de la Cultura a les 8 de la vesprada.

Pots convidar a qualsevol amic o conegut, que puga estar interessat en el tema.

T'esperem.

Cartell anunciador
 

Ja està ací la carrera de la dona!!!!!!!!!!

El proper 1 d´Abril  es celebra a Valencia la carrera de la Dona.
L´any passat assistiren 7500 dones i va ser una gran festa.
Nosaltres , les dones del club ( les coixes ) sempre ho hem passat molt bé i enguany hem de superar-nos tant en número com en divertiment.
La inscripció costa 7´60 euros, però el club ens subvenciona 4.60 euros ( per fer compte redò), per tant sols haurem de pagar 3  eurets.
totes aquelles que esteu interessades, doneu les vostres dades i els 3 euros a Àngela , o també  a Àngels, abans del diumenge 18 de Març.
Les dades que necessitem  per fer la inscripció son;
-nom i cognoms
-adreça
-data de naixement
-telèfon
-D.N.I
- talla de la samarreta
Com tots els anys, després de la carrera, acabarem la festa amb un bon esmorçaret. Convé confirmar si es quedeu al esmorçar ja que hem de fer la reserva.
Aneu preparant-vos i calfant motors. De segur que ens ho passarem d´alló més bé
 

Cross de L’Alcúdia- Campionat Autonòmic Escolar Individual (infantil-cadet-juvenil)

El diumenge, 26 de febrer, es celebrarà el cross de l’Alcúdia, puntuable per al circuit autonòmic, . Les proves tindran lloc a les instal•lacions del riu (en el camí de l’Ecoparc), on podem gaudir d’un gran ambient, ja que hi han proves per a totes les edats, des dels més menuts fins a les categories absolutes. Es tracta d’un event que val la pena veure, ja que vindrà gent de tota la Comunitat. Les carreres començaran a les 9:45 h. Amb un passeget es pot arribar i passar el matí del diumenge, animant als nostres. T’esperem!.
 

Sopar de Germanor

El divendres, 27 de gener, farem el tradicional sopar de germanor del club, on hi hauran regals, jocs per a xiquets, distincions i sorpreses.
On el farem?
Al saló Siglo XXI, quedarem sobre les 21,30 h. 
On cal apuntar-se?
Enguany hem disposat dos punts, per a facilitar el tema :
.A la consulta de Ramón Boronat
.A la botiga d’Infantils Marian (al carrer de la Casa de la Cultura).
Pots triar on et vinga millor.
Fins a quant? 
Abans del divendres, 20.
Quant cal pagar?  
20 € menú de majors i 7 € menú de xiquets.
Es podrà triar entre menú de carn o peix (cal dir-ho al apuntar-se).
 

Sant Silvestres

Este es el calèndari de les Sant Silvestres, que entenguem més interessants, per a que t'ho pugues programar:

 TAVERNES: Dimecres, 28 de desembre, a les 20 h., amb un recorregut d'uns 3 kms. Cal portar arròs, llet, oli, cigrons, sucre,...per a entregar a l'organització.

 GUADASSUAR: Dijous, 29 de desembre, a les 19:30 h., amb un recorregut d'uns 3 kms. Cal portar arròs, llet, oli, cigrons, sucre,...per a entregar a l'organització.

 VALÈNCIA: Divendres, 30 de desembre, a les 20 h. Quedarem a les 18 h. al bar "2 de Mayo" (al costat de l'esglèsia gran). El Club tindrà dorsals per a qui vullga anar. Si acudeixes directament, ens podem veure enfront de l'Ajuntament (on està la palmera del cantó de l'esquerra). Després ens quedarem a sopar al "Redonet".

 ALGEMESÍ: Divendres, 30 de desembre, a les 20 h. Son 4 kms.

 ALBALAT: Dissabte, 31 de desembre, a les 18 h. Son uns 6 kms.

 ALGINET: Dissabte, 31 de desembre, a les 18 h. Son uns 3 kms.

Es tracta de carreres molt divertides, on prevaleix l'espirit festiu (molta gent va disfressada) sobre el competitiu. Molt recomanable per a tota la familia, per a qui comença, per als xiquets,..."

 

Convocatòria assemblea general ordinària

A tot els socis del Club d’Atletisme “Els Coixos” de Carlet, es convoquen a l’assemblea general ordinària, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura el divendres dia 16 de desembre de 2011, a les 21:30 hores, en 1ª convocatòria i a les 22:00 hores en 2ª  convocatòria. Amb els següents punts del ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior.
2.- Informació de l’estat dels comptes.
3.- Resum temporada 2010 – 2011.
4.- Previsió temporada 2011 – 2012.
5.- Nous equitpatges i altres activitats del club.
6.- Creació de la secció de muntanya del club..
7.- Precs i preguntes.

LA JUNTA

 

Cross d'Alzira

El diumenge, 11 de desembre, es celebrarà el cross d'Alzira. Es tracta del "nostre cross", ja que està organitzat pel C.A. La Ribera. Es per això que volem informar-te de:


- Es tracta del cross més propet, per tant es ideal per a que puguen participar el màxim dels nostres xiquets. Cal entrenar bé esta setmana.

- Seria convenient que, tot aquell que puga, acudeixca a Alzira per a ajudar a l'organització, ja que ens interessa que tot isca bé.
 

Si tens algun dubte parla amb algún membre de la Junta

 

II MARXA CARLET – DOS AIGÜES “ PUJADA A LES TRES GRÀCIES “

Enguany hem programat una activitat diferent, es tracta d’una llarga caminada entre els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: Matamón, la Colaita i l’Ave. L’objectiu es poder gaudir d’uns paratges que tenen un significat molt especial per a nosaltres i al mateix temps fer una activitat exigent, un repte a complir.

Si estàs interessat/ada es important que tingues en compte una serie de qüestions:

-Dia: dissabte, 3 de desembre.

-Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 6 de la matinada al bar La Ponderosa (entrada de Carlet per València, junt a la “gasolinera”).

-Menjar: Tant el dinar com algún avituallament correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar l’esmorzar i aigua per al trajecte.

-Arribada: Està prevista sobre les 18 h. a Dos Aguas, des d’on un autobús ens tornarà a Carlet.

- Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.

INSCRIPCIÓ: La inscripció quedarà formalitzada prèvi pagament de 15 € al nº de compte 2077  0403  68  6600000567

Cal posar el nom de la persona que anirà a l’excursió . Inscripció llimitada a 50 places .En el cas de que es superaren les 50 persones, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’avituallament de les 8,30 h. (bàsicament fruita) , el dinar i l’autobús de tornada fins a Carlet.

DIFICULTAT: S’enten que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinò als kms. i duració, per tant cal estar molt ben entrenat. Es passarà per algún tram on ha desaparegut la senda.

Aquesta iniciativa naix en la voluntat de mantindre’s al llarg dels anys, per tant esperem que tinga molt d’èxit i que et vinga de gust. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem.

 

Caléndari temporada de cross

Estos son els cross programats per a esta temporada, a falta de concretar si es fà el d’Alcúdia i quan:

 

·         Vinaròs: 4/12/11 (coincideix amb Alcobendas)

·         Alzira: 11/12/11

·         Benicarló: 18/12/11 (coincideix amb Yecla)

 

·         15/01/2012: Xàtiva

·         22/01/12: Elda

·         29/01/12: Castelló

·         5/02/12: Torrevieja

 

Tenim un interés especial en el cross d’Alzira , ja que l’organitza La Ribera. Els cross que estàn propets es una bona oportunitat per a que els xiquets puguen correr i passar-ho bé.

 

Excursiò al barranc del Tambuc

Hem preparat una nova excursió molt interessant on, per supost, estàs convidat/ada. En esta ocasió, anirem al barranc del Tambuc, que es troba a Bicorp i on podem veure una gran qüantitat de petjades de dinosauri (més de 200), seguent el major jaciment de la Comunitat Valenciana.  Després, molt a prop, visitarem la Cova de les Dones, al terme de Millars. La cova mesura 500 metres que podem recorrer sense dificultat. Cal comentar que el botànic Cavanilles la va descriure al seu llibre de “Observaciones sobre la historia natural, geografía...del Reyno de Valencia”. Podrem comprovar que encara es manté com quan ell la visità el segle XVIII.  

        Dia: diumenge,13 de novembre. 

        Hora: 8 del matí, cal ser puntual.

        Lloc: Bar Dos de mayo, al costat de l’esglèsia gran.

        Per a menjar: Cal agafar esmorzar i dinar, beguda, café, fruita, dolç...

Dinarem a Millars encara que, qui vulga pot tornar a dinar a Carlet. Això sí, no arribarà abans de les 3 de la vesprada. 

        Cal portar: roba d'abrig, esportives i sabates de recanvi (dins la cova podem trobar fanc)

... I molt important: frontal o llinterna. 

·        Dificultat: Mínima, podem vindre xiquets a partir de 4/5 anys.

 

Excursió a Sumacarcer

Hem programat una excursió pel terme de Sumacarcer, per a tot aquell que estiga interessat, per al dimecres, 12 d’octubre.
En principi, es tracta d’un recorregut senzill i agradable, d’uns 8 kms (mes o menys de 3 hores de duració).Eixim des de la ribera del Xúquer, baix del pantà de Tous i pugem pel barranc del Llop, fins arribar a la font de Bartolo (cal escalar un poquet, però es fàcil). La baixada és pel camí de la Ceja, antic camí de pedra que unia la Ribera i la Canal de Navarrés.
Si acavem prompte farem una “cerveseta” a Sumacarcer, per a coneixer el poble.
On quedem?
Al bar “2 de Mayo”, al costat de l’esglèsia gran.
A quina hora?
A les 8:45 h. (cal ser puntual)
Qué cal portar?
Esmorzar ,aigua, beguda i coses per a compartir.
Qui pot vindre?
Majors i xiquets (fins a 5-6 anys). Pots portar algun conegut, si està interessat.
T’esperem.